2114092594 6908694057 Υμηττού 76, Παγκράτι Αθήνα 11634 pliaskoy.lawoffice@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 

Δικηγορικό γραφείο - Διαμεσολάβηση - Αστικό Δίκαιο - Εμπορικό Δίκαιο - Ποινικό Δίκαιο - Ευρωπαϊκό Δίκαιο - Εργατικό Δίκαιο | Παγκράτι Αθήνα


Η δικηγόρος Παρασκευή Λιάσκου με έδρα στο Παγκράτι Αθήνας, είναι μια έμπειρη νομικός που παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε διάφορους τομείς του νομικού φάσματος όπως το αστικό δίκαιο (εμπράγματο, οικογενειακό, κληρονομικό και ενοχικό), το εμπορικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το Ευρωπαϊκό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο, καθώς επίσης και με τη διαμεσολάβηση, όπου είναι πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Με πάθος για την παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, διακρίνεται για την αποφασιστικότητά της να προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη δυνατή νομική υποστήριξη, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη, με μεθοδικότητα και άριστη προετοιμασία.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες νομικής υποστήριξης, σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων μ’ ευθύνη, επαγγελματική ακεραιότητα και σεβασμό, διασφαλίζοντας την καλύτερη νομική υποστήριξη, πάντα σε αγαστή συνεργασία μαζί σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στεκόμαστε με ενσυναίσθηση, λειτουργώντας αποτελεσματικά σε όποιο τομέα μας εμπιστευτείτε, επειδή κατέχουμε τη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και κυρίως τη προσήλωση στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας.

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Μέθοδος εξωδικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών, στην οποία τα μέρη, μέσω του διαμεσολαβητή, επιχειρούν να καταλήξουν σε μία αμοιβαία διευθέτηση της διαφοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ρυθμίζει όλες τις καθημερινές βιοτικές σχέσεις ζωής και ιδιωτικών συναλλαγών που διαμορφώνονται μέσα σ’ ένα κράτος, με κύριο νομοθέτημα τον Αστικό Κώδικα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αντικείμενό του η ρύθμιση του εμπορίου με σκοπό την ανάπτυξη του εμπορίου και τη προστασία των εμπόρων και των συναλλασσόμενων με αυτούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Καθορίζει τις πράξεις εκείνες που χαρακτηρίζονται ως εγκλήματα καθώς και την τιμωρία που θα πρέπει να επιβληθεί στο δράστη των πράξεων αυτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αφορά το σύνολο νομικών κανόνων και αρχών που καθορίζουν τη λειτουργία και τις εξουσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελώντας αυτόνομη πηγή δικαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ρυθμίζει τη κοινωνική σχέση εξαρτημένης εργασίας, επ’ αμοιβή και την νομική θέση εκείνων που κατ’ επάγγελμα αποζούν από αυτήν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για ένα ραντεβού κι ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε προκειμένου, μαζί να βρούμε την ιδανική προσέγγιση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ